Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Tapas (2005)

Elke persoon die je tegenkomt op straat heeft een verhaal te vertellen. En zonder dat wij het weten zijn onze levens vaak verweven met die van mensen die wij niet eens kennen.

Dit gegeven vormt de basis voor de film Tapas.

De zieke Don Mariano wordt verzorgd door zijn vrouw Conchi. Op het oog een lief dametje maar ze heeft minder onschuldige nevenactiviteiten. Vaak is Conchi te vinden in de bar van Lolo, die ook zo zijn besognes heeft. Zonder dat de klanten het mogen weten heeft Lolo een Chinese kok aangenomen die de kookkunst van zijn weggelopen vrouw moet evenaren.

Even verderop zit het winkeltje van Raquel, een sensuele vrouw van midden dertig, maar geschieden. Iedere dag komen de buurvrouwen boodschappen bij haar doen en speculeren over haar liefdesleven. Als ze toch eens zouden weten wie haar laatst in vuur en vlam heeft gezet...

Tapas vertelt al deze kleine levensverhalen met warmte en passie.
Een film om van te genieten en van te houden.
CompAZG ID: 3273

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-1-2005
Speeltijd: 83 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: ES
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Elvira Mínguez, Ángel de Andrés López, María Galiana, Rubén Ochandiano, Alberto de Mendoza, e.a.
Geproduceerd door: El Terrat
Regisseur: José Corbacho, Juan Cruz
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer