Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Accidental Witness (2006)

Christine Sternwald is een succesvolle carrièrevrouw met een lieve vriend. Haar leven komt op z'n kop te staan wanneer ze per toeval getuige is van een moordpartij in een parkeergarage. De dagen na deze schokkende gebeurtenis krijgt ze het idee dat ze achtervolgd wordt, bovendien wordt ze bijna ondersteboven gereden door een auto. Wanneer ze haar huisgenoot dood aantreft beseft ze dat de moordenaar haar heeft gezien en hij haar uit de weg wil ruimen. Terwijl haar baan en haar relatie op de tocht staan maakt ze zich klaar voor de confrontatie.
CompAZG ID: 3269

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-1-2006
Speeltijd: 90 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Currie Graham, Natasha Gregson Wagner, Sarah-Jane Redmond, David Lewis, Aaron Pearl, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Kristoffer Tabori
Auteur: Michael Rhodes

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer