Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Jonathan Livingston Seagull (1973)

Jonathan Livingston Seagull is een visionaire film van een verbluffende schoonheid. Dit tijdlose verhaal naar de bestseller van Richard Bach verovert hart en ziel van de kijker en daagt uit om te dromen. Deze voor een Oscar-genomineerde film wordt omlijst door de met een Grammy en Golden Globe onderscheiden muziek van muzieklegende Neil Diamond.

Jonathan Livingston le goéland est une oeuvre cinématique visionnaire d'une beauté extraordinaire. Basé sur le best-seller de Richard Bach, ce conte indémodable vous émerveillera et vous et vous fera rêver. Ce film nommé aux Oscars à déjà remporté un Grammy et un Golden Globe grâce à la légende musicale Neil Diamond.
CompAZG ID: 3267

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 23-10-1973
Speeltijd: 99 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Hall Barlett
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer