Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Venice Conspiracy (2004)

Een Amerikaanse kunsttaxateur, Patrick Donovan, wordt naar Venetiƫ gezonden om drie schilderijen te evalueren die tot beroemde dell'Accademia Galleria behoren. Het bedrijf dat de schilderijen verzekert heeft de werkgever van Donovan ingehuurd, het internationale Centrum voor de Authenticiteit van de Kunst, om te bevestigen dat twee Bellini doeken en Giorgione's 'La Tempesta' orginele schilderijen zijn.

Voordat Donovan La Tempesta kan onderzoeken wordt hij aangevallen en het schilderij gestolen. De dochter van Allart van Beuningen, directeur van het museum, genaamd Chiara is op dat moment bij Donovan tijdens de aanval. Donovan besluit zelf op onderzoek uit te gaan en probeert de dief te traceren. Bij zijn zoektocht komt Donovan terecht in een web van leugens, vervalsingen en zelfs moord.
CompAZG ID: 3245

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 10-5-2004
Speeltijd: 98 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Paul Guilfoyle, Malcolm McDowell, Rutger Hauer, Scot Williams, Natalia Verbeke, e.a.
Geproduceerd door: Kasander (Tempesta) Productions Ltd
Regisseur: Tim Disney
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer