Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Orfeu Negro: Quality Film Collection (1959)

Verfilming van het mythologische verhaal van Orpheus en Eurydice, geplaatst in het Brazilië aan het eind van de jaren vijftig. De mooie, jonge Eurydice is vanuit haar dorpje gevlucht naar de stad Rio de Janeiro en wil schuilen bij haar nichtje Serafina, omdat een man haar om onbekende redenen wil vermoorden. Ze komt aan per boot en moet zich meteen al door het feestgedruis zien te worstelen, want het is carnaval. Ze ontmoet de trambestuur-der Orpheus en het klikt meteen. Orpheus is echter net die dag in ondertrouw gegaan met de bezitterige Mira, en niet alleen zij heeft een oogje op hem. Toch kunnen Orpheus en Eurydice niet om elkaar heen...
CompAZG ID: 3236

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 12-6-1959
Speeltijd: 100 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: PT
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Breno Mello, Marpessa Dawn, Marcel Camus, Fausto Guerzoni, Lourdes de Oliveira, e.a.
Geproduceerd door: Dispat Films, Gemma, Tupan Filmes
Regisseur: Marcel Camus
Auteur: Marcel Camus, Jacques Viot

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer