Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Secrets and Lies: Quality Film Collection (1996)

De arme Cynthia deelt een kleine arbeiderswoning met haar enige, volwassen dochter Roxanne. Op een zekere dag krijgt ze een telefoontje van ene Hortence. Zij beweert Cynthia's dochter te zijn, die bij de geboorte ongezien ter adoptie is afgestaan. Cynthia en Hortence besluiten tot een ontmoeting. Als blijkt dat Hortence een donkere huidskleur heeft, vermoedt Cynthia dat er een vergissing in het spel is. Maar niets is minder waar. Dat er meer geheimen en leugens in het spel zijn, blijkt als Cynthia haar donkergekleurde dochter meeneemt naar een barbecue bij haar broer, ter ere van de 21ste verjaardag van Roxanne.
CompAZG ID: 3228

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 24-5-1996
Speeltijd: 136 minuten
Budget: $4,500,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Timothy Spall, Claire Rushbrook, Marianne Jean-Baptiste, Liz Smith, Brenda Blethyn, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Mike Leigh
Auteur: Mike Leigh

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer