Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Fiorile: Quality Film Collection (1993)

Een intrigerende film over 2 kinderen die onderweg zijn naar hun grootvader en de vloek die hun familie al 200 jaar in zijn greep houdt. Tijdens Napoleon's invasie van Italië, verliest Elisabetta Benedetti haar hart aan de Franse soldaat Jean. Hij gaat zo in haar op dat hij niet merkt dat het goud dat hij moet bewaken wordt gestolen door Elisabetta's broer Corrado. Deze diefstal roept een vloek af over de Benedetti's... Het goud brengt de familie grote rijkdom, maar tegelijkertijd raken de Benedetti's gecorrumpeerd en worden zij al snel gehaat door hun vrienden die hen nu de Maledetti's noemen -de vervloekten-. Massimo, de grootvader van de 2 kinderen, is de laatste in de lijn der vervloekten, maar zal de vloek ook daadwerkelijk bij hem eindigen...?
CompAZG ID: 3220

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 7-7-1993
Speeltijd: 114 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: IT
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Claudio Bigagli, Michael Vartan, Galatea Ranzi, Lino Capolicchio, Constanze Engelbrecht,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Paolo Taviani, Vittorio Taviani
Auteur: Paolo Taviani, Vittorio Taviani, Sandro Petraglia

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer