Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Mahler: Quality Film Collection (1974)

Een ongewone biografische film over het leven van de componist Gustav Mahler. De film laat Mahler's leven zien aan de hand van een aantal flashback's terwijl hij in de trein zit op weg naar Wenen, terugkerend om zijn laatste coda te componeren. De flashback's hebben betrekking op zijn slechte jeugd, zijn niet zo beste relatie met zijn vrouw Alma, zijn anti-semitische gedrag en zijn obsessie voor zijn eigen sterfelijkheid, een neurotische angst die hem beheerst tot zijn dood in 1911.
CompAZG ID: 3207

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 24-10-1974
Speeltijd: 111 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Robert Powell, Rosalie Crutchley, Georgina Hale, Lee Montague, Miriam Karlin,
Geproduceerd door: Goodtimes Enterprises
Regisseur: Ken Russell
Auteur: Ken Russell

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer