Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Kundun: Quality Film Collection (1997)

In 1937 wordt Tenzin Gyatso op tweejarige leeftijd erkend als de veertiende reincarnatie van de Dalai Lama. Het jongetje wordt met zijn familie overgebracht naar de Tibetaanse hoofdstad Lhassa, waar hij door boeddhistische monniken wordt opgeleid tot spiritueel en politiek leider van Tibet. Na de tweede wereldoorlog wordt de vreedzame Tibetaanse samenleving bedreigd door het sterk anti-religieuze leger van de chinese communistenleider Mao Tse-toeng.

Een meditatief portret over de geestelijke lieder van Tibet vanaf zijn vroege jeugd tot aan zijn noodgedwongen vlucht voor het maoistische geweld in 1959 naar India,voor hij nog steeds in ballingschap leeft.
CompAZG ID: 3206

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 25-12-1997
Speeltijd: 129 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: BO
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Tenzin Thuthob Tsarong, Tencho Gyalpo, Gyurme Tethong,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Martin Scorsese
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer