Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Samaritan Girl: Quality Film Collection (2004)

Twee schoolmeisjes ontdekken de prostitutie als lucratief bijbaantje. Ze hopen zo genoeg geld bijeen te sprokkelen om naar Europa te kunnen reizen. Hun avonturen beginnen grappig en spannend, maar worden al snel een stuk grimmiger. Terwijl Jae-Young aan het werk is, valt de politie binnen. Ze springt uit het raam, waarmee het leven van Yeo-Jin, die op de uitkijk stond, een drastische wending neemt. Zij besluit de klanten van Jae-Young haar diensten aan te bieden én hun geld terug te geven...

De vader van Yeo-Jin, die politierechercheur is, krijgt echter lucht van haar activiteiten. Hij begint een persoonlijke kruistocht tegen de klanten van zijn dochter.
CompAZG ID: 3194

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 5-3-2004
Speeltijd: 96 minuten
Budget: $400,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: KO
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Oh Young, Ji-min Kwak, Eol Lee, Kwon Hyun-Min, Gyun-Ho Im, e.a.
Geproduceerd door: Kim Ki-Duk Film
Regisseur: Kim Ki-duk
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer