Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Festen (1998)

Een succesvolle zakenman heeft al zijn familieleden uitgenodigd om op grootste wijze zijn 60ste verjaardag te vieren. Een half jaar eerder heeft een van zijn dochters zelfmoord gepleegd. Hij vraagt zijn oudste zoon Christian om haar te herdenken in een toespraakje tijdens het diner. Maar als Christian tegen zijn glas tikt en om stilte vraagt, wordt het gezelschap geconfronteerd met een dramatische onthulling.
CompAZG ID: 319

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 20-5-1998
Speeltijd: 101 minuten
Budget: $1,300,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: DA
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Paprika Steen, Henning Moritzen, Thomas Bo Larsen, Birthe Neumann, Helle Dolleris, e.a.
Geproduceerd door: Nimbus Film ApS, Nordic Film, Sveriges Television (SVT)
Regisseur: Thomas Vinterberg
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer