Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Manderlay: Quality Film Collection (2005)

Na het verlaten van Dogville, komt Grace in het plaatsje Manderlay terecht, waar anno 1930 nog steeds slavernij wordt gedreven. Grace trekt zich het lot van de slaven zeer aan en ze besluit het op te nemen voor de onderdrukte zwarte bevolking. Maar in Manderlay geldt de handgeschreven wet van de oude plantage-eigenares Mam. Niet alle zwarte inwoners van Manderlay zijn bovendien even ingenomen met het idealisme van Grace...
CompAZG ID: 3186

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 16-5-2005
Speeltijd: 133 minuten
Budget: $14,000,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Jeremy Davies, John Hurt, Chloë Sevigny, Danny Glover, Isaach de Bankolé, e.a.
Geproduceerd door: Isabella Films BV
Regisseur: Lars von Trier
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer