Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Le Temps du Loup: Quality Film Collection (2003)

In LE TEMPS DU LOUP neemt Michael Haneke andermaal de westerse beschaving en het naderende einde daarvan als onderwerp. Hoewel de cast bekende namen als Isabelle Huppert en Béatrice Dalle bevat, heeft Haneke met LE TEMPS DU LOUP opnieuw een staaltje compromisloos filmmaken afgeleverd.

Anna (Huppert) en haar familie gaan een weekend naar hun buitenhuis. Daar aangekomen blijkt het huis bewoond door een familie die uiterst vijandig reageert en na een woordenwisseling Anna's man doodschiet. Zij slaat met haar twee kinderen op de vlucht en komt er gaandeweg achter dat er een catastrofe heeft plaatsgevonden, waardoor alle vertrouwde waarden van de wereld zijn verdwenen.

LE TEMPS DU LOUP speelt zich af op een onbepaalde tijd en een onbepaalde plaats. De situatie waarin Anna en haar kinderen terechtkomen, zou eenieder kunnen overkomen, of het nu in Bosnië, Afghanistan of elders in de wereld is.

Michael Haneke schreef het scenario voor LE TEMPS DU LOUP al ruim tien jaar geleden, en vond in 11 september 2001 e
CompAZG ID: 3182

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-1-2003
Speeltijd: 110 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: FR
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Patrice Chéreau, Isabelle Huppert, Brigitte Roüan, Daniel Duval, Béatrice Dalle,
Geproduceerd door: Canal Plus, Wega Film, Bavaria Film
Regisseur: Michael Haneke
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer