Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

De Enclave (2001)

'De Enclave' is een drieluik over de rol die het drama Srebrenica blijft spelen in het leven van drie mensen die nauw bij de val van de enclave betrokken waren. Indertijd hoorden ze tot verschillende kampen: de Dutchbat-tolk, de sergeant van het Bosnisch-Servische leger en de Nederlandse minister van Defensie. Nu, acht jaar later, staan ze opnieuw tegenover elkaar: de één een jonge vader, de ander aangeklaagd voor oorlogsmisdaden, de derde lid van een crisisteam. Hun onmacht, hun schuldgevoelens, hun gruwelijke herinneringen komen weer boven als zij worden geconfronteerd met de gevolgen van Srebrenica - en met elkaar.
CompAZG ID: 3181

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2001
Speeltijd: 150 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Jacob Derwig, Renee Soutendijk, Johan Leysen, Petra Laseur, Roef Ragas, e.a.
Geproduceerd door: A-Film Home Entertainment
Regisseur: Willem van de Sande Bakhuyzen
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer