Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Thunderbirds Vol. 2 (1965)

Het jaar 2065. Locatie is de basis op een geheim eiland. De familie Tracy leidt International Rescue, een top-secret organisatie met de altijd voortdurende missie om de mensheid de helpende hand te bieden. Bijgestaan door vijf geweldige Thunderbird machines, de Londense agente Lady Penelope Creighton-Ward, haar butler en ex-kluizenkraker Parker en de geniale Brains, vecht de familie Tracy tegen het kwaad!

Een Vlijmscherpe Inslag
Een door de Hood gesaboteerd gevechtsvliegtuig crasht op een Teleray-basis, waardoor de controlekamer gevaarlijk door de lucht slingert. Voordat de basis helemaal instort moet Thunderbird 2 twee in puin gevangen mannen zien te bevrijden.

Dag des Onheils
Wanneer een brug instort, raakt een verkenningsraket met twee technici aan boord bedolven onder het puin. Kan International Rescue de mannen redden voordat de raket zichzelf lanceert?

Race tegen de Klok
Een Britse agent zit gevangen in een kamer vol plutonium, met explosieven aan zijn pols gebonden! Het is de missie van In
CompAZG ID: 3164

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1965
Speeltijd: 194 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Shane Rimmer, Sylvia Anderson, Ray Barrett, Peter Dyneley, Christine Finn, e.a.
Geproduceerd door: AP Films, Carlton, Media Companies: Bridge Pictures
Regisseur: Alan Pattillo, Desmond Saunders
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer