Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Reeker: Special 2-Disc Edition (2005)

Zet je schrap voor de horrorsensatie van het jaar: Reeker! Vijf studenten, onderweg naar een feest, komen 's nachts met autopech vast te zitten bij een verlaten motel. Ze besluiten te overnachten. Maar de rust is van korte duur. Akelige visioenen van gemutileerde lijken en een vreselijke stank maken het verblijf voor het vijftal ondraaglijk.

De spanning loopt op wanneer ze een reiziger ontmoeten die beweert dat zijn vrouw is ontvoerd door een duistere schim. Deze mysterieuze moordenaar duikt op uit het niets om op bloederige wijze slachtoffers te maken. Wanhopig vechtend voor hun leven, proberen de vrienden uit handen te blijven van deze moordlustige figuur die een rottende stank met zich meedraagt: de Reeker!
CompAZG ID: 3156

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 13-3-2005
Speeltijd: 88 minuten
Budget: $3.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Eric Mabius, Michael Ironside, Devon Gummersall, Marcia Strassman, Arielle Kebbel, e.a.
Geproduceerd door: Institution, The, Primal Pictures
Regisseur: Dave Payne
Auteur: Dave Payne

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer