Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Shooting Gallery (2005)

Freddie Prinze Jr. speelt Jericho Hudson, een jonge veelbelovende biljartspeler die onder hoede komt van de plaatselijke gangster "Cue Ball" Bridges (Ving Rhames). Bridges leidt hem op tot een professionele oplichter, maar al snel komt Jericho erachter dat zijn baas met meer duistere zaakjes bezig is. Wat hebben een geheimzinnige videoband, de gruwelijke moord op een politieman en de corrupte rechercheur Mortensen ermee te maken? Jericho voelt de grond onder zijn voeten te heet worden. Maar van alle kanten wordt hij gedwongen deel te nemen aan een dodelijk spel...
CompAZG ID: 3148

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 26-12-2005
Speeltijd: 98 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Freddie Prinze Jr., Angus Macfadyen, Devon Sawa, Roselyn Sanchez, Callum Keith Rennie, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Keoni Waxman
Auteur: Keoni Waxman

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer