Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Te Doy Mis Ojos: Quality Film Collection (2003)

Op een nacht vlucht Pilar weg van huis. Ze heeft genoeg van het geweldadige regime van haar echtgenoot Antonio. Ze vindt onderdak bij haar zus Ana, die haar liefdevol opvangt. Antonia gaat in therapie, maakt zijn vrouw opnieuw het hof en samen besluiten ze hun huwelijk nog een kans te geven. Antonio meent immers dat Pilar de zon in zijn leven is. Maar de wonden zijn diep en Pilar wordt heen en weer geslingerd tussen de haat en liefde voor haar man.
CompAZG ID: 3131

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 8-10-2003
Speeltijd: 106 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: ES
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Luis Tosar, Laia Marull, Candela Peña, Rosa Maria Sardà, Kiti Manver, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Icíar Bollaín
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer