Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Game of Their Lives (2005)

The Game of Their Lives vertelt het ongelooflijke maar waargebeurde verhaal van de Amerikaanse amateur-voetballers die in 1950het Engelse elftal versloegen tijdens het WK voetbal in Brazilië. Wanneer de Verenigde Staten worden uitgenodigd deel te nemen aan het WK voetbal, wordt op het laatste moment een nationaal team samengesteld. Amateurs vanuit het hele land, waaronder een stel vrienden uit St. Louis, worden bij elkaar gebracht en in slechts tien dagen tot een team gevormd. Eenmaal in Brazilië, waar de WK voetbal worden gehouden, hggeft niemand hen eenschijn van kans. Maar tot ieders verbazing gebeurt er iets wonderbaarlijks wanneer deze jonges het veld betreden...
CompAZG ID: 3118

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-1-2005
Speeltijd: 97 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Louis Mandylor, Gerard Butler, Costas Mandylor, Gavin Rossdale, Jimmy Jean-Louis,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: David Anspaugh
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer