Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Inspector Wexford: Lake of Darkness (2000)

Martin Urban is een vrolijke vrijgezel die onverwacht een klein fortuin wint op de voetbalpool. Hij beslist om het geld aan 'behoeftige zielen' uit te delen, dit zeer tegen de zin van zijn vriend Tim, die hoopte een deel van het geld te krijgen. Wanneer Martin verliefd wordt op Francesca, een getrouwde vrouw met een dochtertje, die zich helemaal anders voordoet dan ze in werkelijkheid is, wordt zijn leven compleet overhoop gehaald.
CompAZG ID: 3113

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2000
Speeltijd: 120 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Lime-Light Pictures
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer