Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Hornblower: Frogs and Lobsters (1999)

Een kansloze missie is het. Een laag politiek spelletje bovendien. De Engelse regering is tegen beter wetenin bereid om het leven van uitstekende manschappen in gevaar te brengen. De restanten van het Franse leger (Frogs) die gevlucht zijn na de revolutie, keren terug om met behulp van Engelse infanteristen (Lobsters) de monarchie te herstellen. Marquis de Moncoutant die leiding geeft aan de troepen, kent maar een strategie...en dat is die van de guillotine. De ene na de andere onschuldige burger wordt door hem onthoofd. Hornblower kan dit niet langer aanzien en kiest partij voor de burgers, met name voor de knappe onderwijzeres Mariette die onmiddellijk zijn hart verovert.
CompAZG ID: 3100

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2-4-1999
Speeltijd: 110 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): John Shrapnel, Peter Vaughan, Ioan Gruffudd, Jamie Bamber, Samuel West, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer