Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Hornblower: The Dutchess and the Devil (1999)

De heldendaden van Horatio Hornblower doen al langer de ronde bij de top van de Engelse marine. Zijn ster is rijzende, zeker als hij erin slaagt om met niet meer dan vijf man een Frans schip voor de Spaanse kust weg te kapen.Terug in Gibraltar krijgt hij de eervolle taak om de gravin van Wharfedale te vergezellen. Zij beschikt over geheime informatie voor de Engelse staf. In dichte mist belandt hun schip tussen de Spaanse vloot. Als de wolken optrekken kijken ze tegen een enorme overmacht aan. Kans op ontsnapping is er niet, dus wordt iedereen aan boord gevangen genomen. Als Hornblower de gravin later vloeiend Spaans hoort praten tegen de dienstdoende Spaanse kapitein, weet hij niet wat voor vlees hij in de kuip heeft.
CompAZG ID: 3099

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 24-2-1999
Speeltijd: 110 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Ioan Gruffudd, Jamie Bamber, Ronald Pickup, Christopher Fulford, Cherie Lunghi, e.a.
Geproduceerd door: Meridian Broadcasting Ltd
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer