Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Topsy-Turvy: Volkskrant Filmfestival 16 (1999)

Topsy-Turvy gaat over het Britse duo Gilbert en Sullivan, dat eind negentiende eeuw grote successen vierde met operettes. Hun wereld van premièrestress en fulminerende critici geeft regisseur Mike Leigh de kans een vrolijk en boeiend portret te maken van het menselijk gedrag. Topsy-Turvy is behalve een film over de ontstaansgeschiedenis van een operette ook een gedetailleerde studie naar de wijze waarop mannen en vrouwen elkaar bedotten en voorliegen.
CompAZG ID: 3089

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 3-9-1999
Speeltijd: 153 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Timothy Spall, Jim Broadbent, Shirley Henderson, Dexter Fletcher, Andy Serkis, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Mike Leigh
Auteur: Mike Leigh

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer