Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Gosford Park: Volkskrant Filmfestival 13 (2001)

Vanaf het moment dat de eerste gasten binnendruppelen op het landgoed Gosford Park is duidelijk dat hun verblijf niet volgens plan zal verlopen. Ze zijn uitgenodigd voor een weekendje jagen, dineren en roddelen in stijl, maar worden vergast op een moord en allerhande intriges.

'Zoals de gewoonte is legt Robert Altman zich vooraf toe op het schijnbaar achteloos observeren van een groot aantal personages, hun onderlinge relaties en de mores in hun milieu. (...) Naar de wetten van het genre kent Gosford PArk een aangenaam verrassende ontknoping. De weg daar naartoe is minstens net zo plezierig.'
CompAZG ID: 3085

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 26-12-2001
Speeltijd: 131 minuten
Budget: $19,800,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Richard E. Grant, Maggie Smith, Jeremy Northam, Emily Watson, Ryan Phillippe, e.a.
Geproduceerd door: USA Films
Regisseur: Robert Altman
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer