Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Lassiter (1984)

Mysterie en intrige in een spannende actiefilm met miljoenen aan juwelen als inzet! Tom Selleck schittert als Lassiter, een Amerikaanse juwelendief in het Londen aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog. Lassiter heeft net zijn grote slag geslagen, maar wordt opgepakt. De geheime dienst geeft hem een keuze: de gevangenis in of inbreken in de Duitse ambassade om een fortuin aan diamanten te stelen. De diamanten zijn bedoeld om Hitler's leger te financieren, maar de Britse geheime dienst probeert daar een stokje voor te steken. Lassiter weet wat hem te doen staat. Om de ambassade in te komen, moet de charmante dief een Duitse gravin versieren. Zij heeft echter een duistere kant waar hij niet op gerekend had...
CompAZG ID: 3084

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 17-2-1984
Speeltijd: 96 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer