Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

De Jantjes: Nederlandse Filmklassiekers (1934)

De Jantjes, de tweede Nederlandse geluidsfilm, werd door de pers en de filmkritiek met enthousiasme ontvangen. En ook het publiek stroomde in groten getale toe om te genieten van de wederwaardigheden van de Jordanese matrozen Schele Manus en Dolle Dries, en hun vrouwen Jans en Blonde Greet. Maar ook van onsterfelijke liedjes als 'Draaien, altijd maar draaien!' en 'Omdat ik zoveel van je hou' gezongen door de sterren van de revue, Sylvain Poons en Heintje Davids. De film is een mijlpaal in de Nederlandse filmgeschiedenis: het is de eerste film die opgenomen is in het ‘Hollandse Hollywood’, de Cinetone Studio’s in Duivendrecht.
CompAZG ID: 3077

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1934
Speeltijd: 86 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Joan Remmelts, Aaf Bouber, Fientje de la Mar, Sylvain Poons, Cor Hermus, e.a.
Geproduceerd door: De Hollandia Film, TDM Entertainment
Regisseur: Jaap Speijer
Auteur: Herman Bouber

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer