Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

I Know What You Did Last Summer (1997)

Vier tieners rijden samen, na een mooie zomernacht op het strand, in hun auto over een bochtige en onverlichte weg als ze plotseling opschrikken van een enorme luide bons op de motorkap; ze hebben een aanrijding gehad met een man die nu dood op de weg ligt. De vier tieners begaan een fatale fout door het lichaam van het slachtoffer in zee te dumpen en er nooit meer een woord over te spreken. Maar precies een jaar later, krijgt één van hen een anoniem briefje waarop staat: 'I know what you did last summer'. Na dit incident volgt voor een ieder van de tieners een zeer onaangename kennismaking met een in een oliejas-geklede man die een grote vishaak met zich meedraagt. Hij lijkt te zijn opgestaan uit zijn zee-graf en is duidelijk op zoek naar veel méér dan een verontschuldiging...
CompAZG ID: 3074

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 17-10-1997
Speeltijd: 97 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Bridgette Wilson, Anne Heche, Ryan Phillippe, Muse Watson, Freddie Prinze Jr., e.a.
Geproduceerd door: Summer Knowledge LLC
Regisseur: Jim Gillespie
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer