Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Little Big Man (1970)

In dit meeslepende epos vol humor en drama levert Dustin Hofmann een "virtuoze acteerprestatie" (Hollywood reporter) als de 121-jaar oude enige overlevende van Custer's Last Stand, de slechts twee uur durende strijd tussen de Amerikanen, onder leiding van generaal Custer, en de Indianen, die hier hun laatste overwinning boekten. Zijn adoptie door de Cheyenne-indianen, zijn huwelijken en de vriendschap met Wild Bill Hickok maken van zijn verhaal een kleurrijke levensgeschiedenis.Toch zou deze man wel eens één van de grootste leugenaars van het voormalige Wilde Westen kunnen zijn. Met oscar-winnares Faye Dunaway, Chief Dan George, Martin Balsam en Richard Mulligan.
CompAZG ID: 3064

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 14-12-1970
Speeltijd: 134 minuten
Budget: $15,000,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Dustin Hoffman, Faye Dunaway, Richard Mulligan, Martin Balsam, Chief Dan George,
Geproduceerd door: Cinema Center Films, Stockbridge-Hiller Productions
Regisseur: Arthur Penn
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer