Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Bad Girls (1994)

Madeleine Stowe ('12 Monkeys'), Andie MacDowell ('Groundhog Day'), Drew Barrymore ('Charlie's Angels') en Mary Stuart Masterson ('Fried Green Tomatoes') schitteren in dit verhaal uit het Wilde Westen van vier vrouwen op de vlucht.

Vogelvrij en achtervolgd door wraakzuchtigen en detectives moeten ze samenwerken om in leven te blijven. Maar wanneer ze worden bedrogen door een groep bandieten besluiten ze dat het tijd is om niet langer te vluchten, maar om terug te vechten.
CompAZG ID: 3062

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 22-4-1994
Speeltijd: 96 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): James Russo, Drew Barrymore, Andie MacDowell, Dermot Mulroney, Robert Loggia, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Jonathan Kaplan
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer