Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Silverado (1985)

Silverado is een oud stadje aan de grens van het Wilde Westen. Het is in de greep van een machtige en corrupte sheriff (Brian Dennehy). Vier mannen, de broers Emmett (Scott Glenn) en Jake (Kevin Costner), de avonturier Padden (Kevin Kline) en een revolverheld (Danny Glover) vormen een groepje onverwachte bezoekers, waar de sheriff duidelijk niet op zit te wachten. Deze spannende western, van de schrijver en producent Lawrence Kasdan (schrijver van oa Raiders of the Lost Ark en The Empire Strikes Back), zit vol spectaculaire actie en adembenemende duellen.
CompAZG ID: 3058

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 10-7-1985
Speeltijd: 127 minuten
Budget: $26,000,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Scott Glenn, John Cleese, Jeff Fahey, Rosanna Arquette, Ray Baker, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Lawrence Kasdan
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer