Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Octopus: Serie V (1990)

Na de dood van politie inspecteur Corrado Cattani (Michele Placido) doet onderzoeksrechter Silvia Conti (Patricia Millardet) de belofte zijn moordernaars voor de rechtbank te slepen. In samenwerking met de politie in de VS, arresteert ze in New York een maffia baas. Hij noemt de namen van 2, bij de moord op Cattani betrokken mannen: Giovanni Linori en Antonio Espinosa. David Licata, de enige overlevende van een aanslag op een politieteam door Linori 15 jaar geleden, wordt door inspecteur Simon Barth overgehaald te infiltreren in de Linori Clan. In de Siciliaanse villa van Linori komen mysteries uit het verlden en heden samen...

Geniet wederom van Octopus, het vijfde deel van dit fantastische Italiaanse maffia epos.
CompAZG ID: 3054

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1990
Speeltijd: 525 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer