Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Lois Lane - 20 Years (2006)

In 1985 staan de zussen Monique en Suzanne Klemann voor het eerst samen op de planken tijdens een optreden voor `DE GROTE PRIJS VAN NEDERLAND . Zo wordt de karakteristieke sound van de band LOÏS LANE geboren. Het debuut album `LOÏS LANE blijkt een onverwachte hit! De platensuccessen stapelen zich op. Vele optredens volgen in binnen- en buitenland, met o.a. PRINCE. LOÏS LANE maakt haar naam onsterfelijk in de Nederlandse popgeschiedenis.
De DVD geeft een totaalbeeld weer van de geschiedenis van LOÏS LANE. Registratie van de theatertour `20 JAAR LOÏS LANE zijn versneden met videoclips, televisiefragmenten, interviews en nooit vertoonde backstagebeelden.
CompAZG ID: 3051

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2006
Speeltijd: 181 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Suzanne Klemann, Monique Klemann,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer