Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Maverick (1994)

Dokken - want 't wordt lekker gokken en knokken! Met Mel Gibson als de geslepen gokker Bret Maverick, Jodie Foster als charmante zwendelaarster en James Garner - die in de originele, met een Emmy bekroonde TV-reeks, de rol van Maverick vertolkte - als relaxte wetsdienaar, speelt publiekslieveling Maverick met gulle hand zijn troeven uit. Met meer kronkels dan een bergpad en meer truukjes dan een dopjesspel biedt Maverick je een vrolijke kijk op het Milde Westen.

Als Bret verneemt dat een pokertoernooi op een rivierboot de winnaar de aardige som van $ 500.000 zal opleveren, aarzelt hij geen moment. Helaas wordt hij achtervolgens gedwarsboomd door een strop om z'n nek, een op hol geslagen postkoets, een sluwe Indiaanse sachem, outlaws, ondankbaren en een zak vol ratelslangen, om maar iets te zeggen... Telkens weet hij op het nippertje z'n vel én z'n gezicht te redden. Mis dit spel onder geen beding. De jokers - Gibson, Foster en Garner - zijn gewoon té gek.
CompAZG ID: 3032

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 20-5-1994
Speeltijd: 121 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Graham Greene, Jodie Foster, Dan Hedaya, Mel Gibson, Geoffrey Lewis, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Richard Donner
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer