Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Swiebertje 10 (1973)

Twintig jaar lang wist de vrolijke zwerver Swiebertje, samen met zijn trouwe metgezellen Malle Pietje, Saartje, de Burgemeester en Bromsnor, Nederland aan de buis te kluisteren. Een legendarische serie, die onlangs werd bekroond met de prijs voor het beste programma uit de Nederlandse televisiegeschiedenis. Kijk en geniet nogmaals van de onvergetelijke avonturen van Swiebertje...

Steek je handen uit de mouwen, Swiebelman
Swiebertje zit weer eens zonder geld. Door tussenkomst van Bromsnor en op aanbeveling van de burgemeester krijgt hij een baantje als manusje van alles bij Mevrouw Deuterhops. Als dat maar goed gaat!

Het is een Lamme(tjes) geschiedenis
Swiebertje moet bij een boer de stal van de lammetjes repareren, maar hij valt in slaap. De lammetjes ontsnappen, waardoor de boer Swiebertje van diefstal verdenkt! Swieb laat het er niet bij zitten en gaat met behulp van Bromsnor en Malle Pietje op onderzoek uit. Zullen ze de lammetjes terugvinden?

EXTRA: DE OUDST TERUGGEVONDEN ZWART-WIT AFLEVERING:
CompAZG ID: 3030

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1973
Speeltijd: 128 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Ingeborg Uyt den Boogaard, Jan Blaaser, Emmy Lopes Dias, Joop Doderer, Annie Leenders, e.a.
Geproduceerd door: Bridge Pictures, NCRV, Media Companies: Bridge Entertainment Group
Regisseur: Peter Holland, Henk Veenstra
Auteur: John H. Uit den Bogaard

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer