Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Swiebertje 4 (1975)

Twintig jaar lang wist de vrolijke zwerver Swiebertje, samen met zijn trouwe metgezellen Malle Pietje, Saartje, de Burgemeester en Bromsnor, Nederland aan de buis te kluisteren. Een legendarische serie, die onlangs werd bekroond met de prijs voor het beste programma uit de Nederlandse televisiegeschiedenis. Kijk en geniet nogmaals van de onvergetelijke avonturen van Swiebertje...

Veel drukte om niks
Het personeel van de Barones heeft genoeg van het armzalige leventje dat ze leiden. Als de kok de geldkist van de Barones 'vindt', besluiten ze ervandoor te gaan met het geld. Waar ze echter niet op gerekend hebben, is dat de kist nog een verrassing in petto heeft!

De plu van Saar
Het regent dat het giet, maar Swiebertje blijft droog. Hij heeft namelijk de paraplu van Saartje te leen. Veldwachter Bromsnor denkt er het zijne van en neemt de plu in beslag. Maar wat zal Saar daarvan zeggen?
CompAZG ID: 3024

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1975
Speeltijd: 90 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Ellen de Thouars, Joop Doderer, Paul Meyer, Lou Geels, Riek Schagen, e.a.
Geproduceerd door: Bridge Pictures, NCRV, Media Companies: Bridge Entertainment Group
Regisseur: Henk Veenstra
Auteur: John H. Uit den Bogaard

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer