Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Swiebertje 2 (2002)

Twintig jaar lang wist de vrolijke zwerver Swiebertje, samen met zijn trouwe metgezellen Malle Pietje, Saartje, de Burgemeester en Bromsnor, Nederland aan de buis te kluisteren. Een legendarische serie, die onlangs werd bekroond met de prijs voor het beste programma uit de Nederlandse televisiegeschiedenis. Kijk en geniet nogmaals van de onvergetelijke avonturen van Swiebertje...


Een veelbewogen regendag

Waar is Swiebertje? Zelfs zijn beste maate Malle Pietje heeft hem al in geen maanden gezien. De Burgemeester stuurt veldwachter Bromsnor erop uit om Swieb te gaan zoeken. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan....

Saar, daar ga je

Juffrouw Saartje heeft een pechdag. Ze brandt tijdens het strijken een gat in haar onderrok, het begint te regenen terwijl de was buiten hangt en de broodjes branden aan. Maar Swiebertje zou Swiebertje niet zijn, als hij geen manier wist om Saartje op te vrolijken!!
CompAZG ID: 3021

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2002
Speeltijd: 95 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Joop Doderer, Lou Geels, Riek Schagen, Piet Ekel, Bert Dijkstra,
Geproduceerd door: Bridge Pictures, NCRV
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer