Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Flaming Star (1960)

In Texas, in de jaren na de Burgeroorlog, leefden twee culturen op gespannen voet naast elkaar: de blanke kolonisten en de Indianen. Elvis kruipt in de huid van Pacer Burton, de zoon van een blanke rancher (John McIntire) en zijn mooie vrouw (Dolores Del Rio), een Kiowa Indiaanse. Wanneer er gevechten uitbreken tussen de kolonisten en de Indinanen, wordt Pacer, ondanks zijn pogingen de boel te sussen, meegezogen in de gewelddadige strijd.
CompAZG ID: 3020

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-1-1960
Speeltijd: 88 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Karl Swenson, Elvis Presley, Ford Rainey, Steve Forrest, Barbara Eden, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Don Siegel, Michael D. Moore
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer