Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Red Sun (1971)

Red Sun is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal in het Amerikaanse Wilde Westen van 1870 waarin een bandiet, een revolverheld, een prostituee en een Samurai-krijger de krachten bundelen in verhaal over hebzucht, glorie en rijkdom. De vier personages worden vertolkt door CHARLES BRONSON, ALAIN DELON, URSULA ANDRESS en TOSHIRO MIFUNE. De regie is in handen van TERENCE YOUNG ("Dr. No", "From Russia With Love", "Thunderball") die de vier heeft omgetoverd tot de beste vechtmachine die het Wilde Westen ooit heeft gezien.
CompAZG ID: 3017

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 15-9-1971
Speeltijd: 110 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Charles Bronson, Capucine, Anthony Dawson, Alain Delon, Barta Barri, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Terence Young
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer