Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Streets Of Laredo (1995)

Woodrow F. Call is een door de wol geverfde premiejager die een paar zware klappen te verwerken heeft gekregen: zijn zoon is door een ongeluk om het leven gekomen en zijn ranch in Montana is een financieel fiasco geworden.

Call wordt ingehuurd door Colonel Terry, een rijke spoorwegdirecteur uit New York. Call moet de gevreesde Mexicaanse bandiet Joey Garza opsporen en elimineren. Tijdens de achtervolgong ontmoet Call bekende personages uit Lonesome Dove, zoals zijn trouwe kameraad Pea Eye en de ex-prosituee Lorena.

Maar ook nieuwe personages passeren de revue, zoals de wat gezette en verlegen boekhouder Ned Brookshire, de vurige aan aantrekkelijke moeder van Garza, en de beroemde spoorzoeker Famous Shoes.

Calls meedogenloze achtervolging van Garza brengt beide mannen diep in Mexicaans grondgebied en leidt tot een krachtmeting tussen ervaring en jeugdige brutaliteit.
CompAZG ID: 3015

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 12-11-1995
Speeltijd: 252 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Sam Shepard, James Garner, Sissy Spacek, Randy Quaid, George Carlin, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer