Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Dora the Explorer: Sterren Vangen (2010)

Catch the stars! Vang de sterren! De verkennings sterren kunnen Dora en Boots bij hun avonturen helpen! Help jij ook een handje?

STERREN VANGER
Oma geeft Dora een Sterrenzakje en maakt haar hiermee tot sterren vanger! Maar Zwieber steelt het sterrenzakje. Nu heeft Dora jou en de ontdekkingssterren nodig om de tas te vinden en haar nieuwe sterrenvriend, Woo-Hoo, te redden!

STERREN BERG
Oh nee! Zwieber heeft Dora's ketting gestolen en hem op de top van de sterren berg gegooid! Dora heeft nu jouw hulp en de hulp van een paar speciale ontdekkingssterren nodig om de ketting terug te vinden!

LUIDER!
Dora en Boots moeten Rode Haan helpen de zon wakker te maken. Al hun vrienden liggen namelijk nog prinsheerlijk in hun pyjama's te slapen! Help je ze de ochtend aan de gang te krijgen?

VERSTOPPERTJE
Dora en haar vrienden zijn specialisten in verstoppen! Maar om de Trofee van Mister Toekan te kunnen winnen, moet Dora haar vrienden in de spook grot, de eekhoorn bomen en het regenwoud vinden. En daar heeft
CompAZG ID: 3012

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 30-11-2010
Speeltijd: 94 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer