Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Young Guns (1988)

Emilio Estevez, Kiefer Sutherland, Charlie Sheen, Lou Diamond Phillips, Casey Siemaszko en Dermot Mulroney laten het wilde westen herleven in deze spetterende western.

Corrupte ambtenaren met een monopoliepositie in een klein stadje in Nieuw Mexico krijgen het zwaar te verduren als vijf jonge cowboys zich aansluiten bij de legendarische Billy the Kid en orde op zaken willen stellen!

1878, Lincoln County. John Tunstall (Terence Stamp) huurt zes rebellen in om zijn ranch te beschermen tegen de uiterst gewelddadige Santa Fé Ring. Als Tunstall gedood wordt bij een vuurgevecht, verklaart Billy the Kid (Estevez) de oorlog aan de Ring. Als de wraakactie uitloopt op een bloedbad komt er een prijs op hun hoofd te staan, en volgt de grootste klopjacht uit de geschiedenis van het wilde westen!
CompAZG ID: 3009

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 12-8-1988
Speeltijd: 103 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Lou Diamond Phillips, Dermot Mulroney, Kiefer Sutherland, Charlie Sheen, Terry O'Quinn, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Christopher Cain
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer