Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Hang 'em High (1968)

Oklahoma, 1873. De onschuldige Jed Cooper (Eastwood) wordt gelynched door de corrupte kapitein Wilson (Ed Begley) en zijn bende handlangers. Maar als zij weer verder trekken zien ze een ding over het hoofd: Cooper leeft nog! Op zoek naar gerechtigheid en wraak , wordt Cooper hulpsheriff en zoekt een voor een de 9 mannen op die hem onrecht aandeden.
In zijn eerste western op Amerikaans grondgebied, zet Clint Eastwood weer een oersterk personage neer: koelbloedig, met ijzeren wil en niet te stuiten in zijn drang naar wraak.
CompAZG ID: 2983

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 31-7-1968
Speeltijd: 110 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Clint Eastwood, Pat Hingle, Dennis Hopper, Bruce Dern, L.Q. Jones, e.a.
Geproduceerd door: Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)
Regisseur: Ted Post
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer