Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Undefeated (2003)

Een winnaar weet altijd waar hij naartoe gaat. Een kampioen vergeet nooit waar hij vandaan komt. De met een Emmy® Award bekroonde film- en toneelacteur John Leguizamo (Moulin Rouge, Summer of Sam) vertolkt een jonge, bliksemsnelle Latino bokser die de gulden middenweg probeert te vinden tussen zijn pas verworven roem, met alle verleidingen vandien, en zijn nederige maar trotse roots. Lex Vargas groeit op in de bikkelharde wijk van Jackson Heights in het district Queens. Omringd door zijn jeugdvrienden en gecoacht door een trainer van de oude stempel overwint hij eerst een grote persoonlijk verlies. Hij wordt profbokser en tekent bij een gereputeerde promotor (Oscar®-genomineerde Robert Forster) om zijn carrière een zetje te geven en een kans te maken op de titel. Zijn beslissing levert hem weliswaar faam, rijkdom, een nieuw huis en een sexy vriendin op, maar ondermijnt ook zijn gevoel van eigenwaarde en de jarenlange vriendschappen met zijn oude buurtmakkers. Een explosieve, warmbloedige actiefilm met het har
CompAZG ID: 2982

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 26-7-2003
Speeltijd: 92 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): John Leguizamo, Clifton Collins Jr., Adrian Martinez,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: John Leguizamo
Auteur: John Leguizamo, Frank Pugliese

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer