Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Senior Week (1987)

De "Senior Week"is voor alle scholieren in Amerika de week van hun leven, waarin de spanningen net voor de examens door de volkomen op hol geslagen studenten worden afgereageerd. Doe wat je wilt doen en doe het met wie je wilt, alle remmen mogen los, zolang je maar pret hebt.
Everett, Kevin en Jamie zijn onderweg naar de zonnige stranden van Florida om te genieten van de zon en zich volop te buiten te gaan aan hun "Senior Week". Ze hebben Joey gekidnapped, de geleerdste kop van de klas. Die kan dan mooi de Engelse opgave voor Everett maken, die anders straks zijn examen niet haalt.
Florida lijkt het paradijs op aarde voor ze te worden en de jongens willen juist tot aktie overgaan, als ze daar verrast worden door nog twee schoolvriendinnetjes, Tracy en Stacy.
Echter dit tweetal is hele andere dingen met de jongens van plan. De problemen van de jongens zijn pas echt kompleet als Everetts Engelse lerares - een pinnige ouwe zeur - uitvindt dat er gefeest wordt in plaats van gestudeerd, ook zij verschijnt ten t
CompAZG ID: 296

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1987
Speeltijd: 90 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Michael St. Gerard, George Robert Klek, Jennifer Gorey, Gary Kerr, Leesa Bryte, e.a.
Geproduceerd door: The Compagnie
Regisseur: Stuart Goldman
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer