Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Night Patrol (1984)

Melvin (Murray Langston) is een goedhartige rekruut bij de politie, die een bijbaantje in de avonduren heeft als komiek. Om zijn politiecarriere te beschermen en zijn moed te stimuleren trekt hij een zak over z'n hoofd om zo anoniem te blijven. Men noemt hem dan ook 'De Onbekende Komiek'. Zelfs bij de eenvoudigste politie-opdracht maakt hij de grootste blunders, maar geholpen door zijn playboy-partner Kent (Pat Paulsen) is hij zeer succesvol in zijn nachtclub act. Zijn nachtelijke aktiviteiten veroorzaken nogal wat konflikten met z'n alter ego en Melvin's 'gekke' psychiater Dr. Zeigler (Jack Riley) 'helpt' hem daarbij. Melvin's levenwordt nog moeilijker gemaakt door zijn superieur Captain Lewis (Billy Barty), een ziekelijke leugenaar. En of dat nog niet genoeg is krijgt hij ook nog de opdracht een misdaadgolf op te lossen die veroorzaakt wordt door een 'komische' rover met een zak over z'n hoofd... Sue (Linda Blair), een aardige maar onelegante politieagente die halsoverkop verliefd geworden is op 'agent' Me
CompAZG ID: 295

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 16-11-1984
Speeltijd: 96 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Linda Blair, Pat Paulsen, Jaye P. Morgan, Murray Langston, Billy Barty, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Jackie Kong
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer