Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Angélique en De Sultan: deel 5 (1968)

Angélique blijkt te zijn ontvoerd door dezelfde piratenkapitein die eerder door haar werd afgewezen en haar weer wil verkopen op de slavenmarkt. Mezzo Morte, een trouwe dienaar van de Sultan en op dat moment aanwezig op de slavenmarkt, besluit om haar te kopen en haar toe te voegen aan de koninklijke harem van de Sultan. Ondertussen is Peyrac naarstig op zoek naar zijn geliefde. De tegenslagen die zich onderweg voordoen, hij voert vele slagen op zee alswel op land en het moeten missen van zijn geliefde, maken hem wanhopig. Arabië, de plaats van de gebroken harten en mislukte liefdes, lijkt op het eerste gezicht het land van duizend en één nachten, maar herbergt geen geheimen voor hen die het lot niet gunstig gezind is. Toch, ondanks alle wanhoop, pijn, tegenspoed en lijden zal uiteindelijk echte liefde altijd overwinnen.
CompAZG ID: 2946

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-1-1968
Speeltijd: 93 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: FR
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Michèle Mercier, Robert Hossein, Jean-Claude Pascal, Jacques Santi,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Bernard Borderie
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer