Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Angélique De Ontembare: deel 4 (1967)

Op zoek naar haar geliefde echtgenoot, wordt Angélique op zee gevangen genomen door een piratenkapitein, die onmiddelijk voor haar onweerstaanbare charmes valt. Angélique wil echter niets met hem van doen hebben, waarop de kapitein haar besluit te verkopen op een slavenmarkt. Ze wordt verkocht aan een mysterieuze vreemdeling die niemand anders dan Peyrac zelf blijkt te zijn!

Hun problemen zijn echter nog verre van opgelost en al snel blijkt dat hun liefde niet gegund wordt; terwijl Peyrac zijn brandende boot probeert te redden, wordt Angélique nogmaals ontvoerd.
CompAZG ID: 2945

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-1-1967
Speeltijd: 83 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: FR
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Michèle Mercier, Robert Hossein,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Bernard Borderie
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer