Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Angélique Markiezin Der Engelen: deel 1 (1964)

Frankrijk, ten tijde van Lodewijk XIV. Angélique, de dochter van een rijke adellijke Franse familie staat op het punt uitgehuwelijkt te worden aan een man waar ze niet verliefd op is. Beetje bij beetje lukt het hem haar vertrouwen en haar liefde te winnen.

Deze romantische speelfilm ten tijde van de 17de eeuw is het eerste deel van een zeer succesvolle serie. De serie is gebaseerd op de wereldberoemde roman van Serge en Anne Golon en is vertaald over de hele wereld.
CompAZG ID: 2942

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-1-1964
Speeltijd: 112 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: FR
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Michèle Mercier, Robert Hossein,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Bernard Borderie
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer