Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Beretta's Island (1994)

Mr. World, Mr. Universe en Mr. Olympia. De sterren van de CIA, opererend onder de schuilnaam van Franco Armando, genaamd code Beretta, zijn gedwongen ontslag te nemen om de gewelddadige moord op te lossen van een politieman. Het moordenaarspad leidt naar Franco's woonplaats op het prachtige eiland van Sardinie waar drugs het vredige plaatsje omtoveren in een hel. De gluiperige drugsbaron heeft een sadistische ontvangst voorbereid voor Franco: de ontvoering van zijn beste vriend's (Ken Kercheval van Dallas) prachtige dochter (Jo Champa).
CompAZG ID: 294

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 5-5-1994
Speeltijd: 97 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Arnold Schwarzenegger, Franco Columbu, Ken Kercheval, Jo Champa, Leslie Ming, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Michael Preece
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer