Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Ten Commandments: Mini-serie (2006)

Er is één bijbelse figuur die door joden, christenen én moslims wordt vereerd. Zijn naam is Mozes. Hij is de man die een machtige positie verwierf en daardoor in staat was zijn volk te verdedigen en te bevrijden.

Een waarzegger voorspelt dat een kind het koninkrijk Egypte in gevaar zal brengen, een kind dat prins zal worden. De farao beveelt dat alle nieuwgeboren jongetjes gedood moet worden. Maar het kind van de Hebreeuwse slaaf Amram en zijn vrouw Jochebed wordt te vondeling gelegd en ontsnapt zo aan de dood. Mozes groeit op in een koninklijke familie en wordt een Egyptische prins. Als hij achter zijn ware afkomst komt en God zich op vurige wijze aan hem openbaart, probeert Mozes zijn machtige stiefbroer Menerith over te halen hem te helpen de Israëlieten te bevrijden. Als farao Ramses niet ingaat op wat Mozes hem vraagt, roept Mozes rampspoed af over Egypte. Dan gebeurt wat de waarzegger had voorspeld: sprinkhanen vreten het land kaal, de rivier verandert in bloed en het regent kikkers. De ene plaag vol
CompAZG ID: 2933

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-1-2006
Speeltijd: 169 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: DE
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Claire Bloom, Naveen Andrews, Silas Carson, Susan Lynch, Ashley Artus, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer